Petice za celosvětovou regulaci populace planety země

Petice za celosvětovou regulaci populace planety země

Autor: Monika Wilweber | vloženo: 12.08.2017 | 7 podpisů
Sdílejte s přáteli

Tato petice má za úkol regulovat přemnožené degenerucící lidské pokolení svou sobecky narůstající bezohlednou spotřebou přírodních zdojů. Přišel ten nejvyšší čas zamyslet se nad odkazem co zanecháme příštím pokolením. Jsem pro zastavení bezohledného sobeckého množení konzumní nepřemýšelející masy lidstva.

Komu bude petice předána: planetě zemi

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

17. 12. 2019 | dorcas melda melda | cape
Book Review Writing Services are affordable and of high quality from the leading Legitimate Book Review Writing Help Company and Online Book Review Writing Services.
21. 08. 2018 | Stanislav Zikmund | Jihlava
Přemnožení lidstva je ten největší současný problém, ovšem je to téma politicky nekorektní, ekonomicky nezajímavé.
Vládnou nám chamtiví a bezcharakterní lidé, stejní lidé, kteří sloužili okupantům po roce 1968.
17. 05. 2018 | naten linuos | New York
http://www.balenciagasale.com/ Balenciaga Sale