Petice za pokračování akce Syner školám v Liberci
5 signatures

Petice za pokračování akce Syner školám v Liberci

Author: Pavlína Rajchmaníčková | Uploaded: 26.06.2014 | 5 signatures
Share it with your friends

Chceme, aby v Liberci pokračovala i v příštích letech akce Syner školám. Tato dvoudenní soutěž, ve které se každoročně utkávalo kolem pěti set chlapců a dívek, se konala deset let. Děti z libereckých škol se na ni pravidelně těšily a snažily se, aby se dostaly do družstev, která školy reprezentovala.

Generálním partnerem sportovně-vědomostní soutěže, kterou pořádala Základní škola Dobiášova a vyhlašovalo ji město Liberec, byla stavební firma Syner. Podle mluvčího Syneru Ondřeje Paclta firma neviděla adekvátní zájem na pokračování projektu. Tento argument rozhodně neobstojí. Naopak. O soutěž měli zájem pořadatelé i vedení města.

Pravý důvod ukončení akce nezná ani náměstek primátorky Litvínova Kamil Jan Svoboda. Podle něj všechny žáky sportovní klání moc bavilo, motivovalo je ke sportu a pohybu a soutěž mívala vždy příjemnou atmosféru. Takové akce jsou v době, kdy školáci vysedávají už od útlého věku u počítačů, velmi potřebné a důležité.

Žádáme proto vedení firmy Syner, aby své rozhodnutí přehodnotilo a soutěž mohla pokračovat i v příštích letech.

To whom will the petition be forwarded: Petice bude zaslána vedení stavební firmy Syner

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages

Discussion was stopped because of many unsuitable contributions.

Sign this petition

Signatures | 5