Petice za rekonstrukci křižovatky smrti
2 signatures

Petice za rekonstrukci křižovatky smrti

Author: Jan Mezlík | Uploaded: 10.03.2014 | 2 signatures
Share it with your friends

Křižovatka Kasárna na Jihlavsku je mezi řidiči už desítky let známá jako křižovatka smrti. Dochází zde k mnoha dopravním nehodám, které končí většinou smrtí nebo v lepším případě těžkým zraněním.

Dlouhodobě plánovaným řešením je nové mimoúrovňové křížení v jiném místě, které je plánováno o několik set metrů blíž k Markvarticím. Pokud by to úředníci a politici vzali jako prioritu, mohlo by se začít s přípravami. Zatím se s tím ale pro příští roky nepočítá. Tuto nejnákladnější variantu by mohlo zatím nahradit levnější řešení, například kruhový objezd či jiné úpravy.

Žádáme Ředitelství silnic a dálnic, aby se zvýšením bezpečnosti na křižovatce Kasárna neprodleně zabývalo a pomohlo tak zachránit další lidské životy. Těch zmařených už tady bylo víc než dost.

To whom will the petition be forwarded: Petice bude zaslána Ředitelství silnic a dálnic

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 1

21. 02. 2019 | Avneesh panwar panwar | meerut

Here you can play the most played games website if you are lover of the board games to play this website gamesOnline mahjongg connect we have play the any time when i am feeling boad to you have enjoy the more games in this website.
+0 | -0
doporučit +

Sign this petition

Signatures | 2 (+1 not confirmed)