Petice za rekonstrukci křižovatky smrti

Petice za rekonstrukci křižovatky smrti

Autor: Jan Mezlík | vloženo: 10.03.2014 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Křižovatka Kasárna na Jihlavsku je mezi řidiči už desítky let známá jako křižovatka smrti. Dochází zde k mnoha dopravním nehodám, které končí většinou smrtí nebo v lepším případě těžkým zraněním.

Dlouhodobě plánovaným řešením je nové mimoúrovňové křížení v jiném místě, které je plánováno o několik set metrů blíž k Markvarticím. Pokud by to úředníci a politici vzali jako prioritu, mohlo by se začít s přípravami. Zatím se s tím ale pro příští roky nepočítá. Tuto nejnákladnější variantu by mohlo zatím nahradit levnější řešení, například kruhový objezd či jiné úpravy.

Žádáme Ředitelství silnic a dálnic, aby se zvýšením bezpečnosti na křižovatce Kasárna neprodleně zabývalo a pomohlo tak zachránit další lidské životy. Těch zmařených už tady bylo víc než dost.

Komu bude petice předána: Petice bude zaslána Ředitelství silnic a dálnic

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1

21. 02. 2019 | Avneesh panwar panwar | meerut

Here you can play the most played games website if you are lover of the board games to play this website gamesOnline mahjongg connect we have play the any time when i am feeling boad to you have enjoy the more games in this website.
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpisy | 2 (+1 nepotvrzený)