Magazín
Elektronická nebo papírová? Proč ne obě!

Autor: Tomáš Jakal | vloženo: 18.04.2014
Sdílejte s přáteli

Poměrně často se setkáváme s dotazy, v čem je lepší elektronická petice než papírová, případně odpovídáme těm, kteří prosazují pouze papírovou petici, proč se zamyslet i nad elektronickou formou. Slovy klasika, proč si vzít jen kousek dortu, když jej můžeme mít celý? V našem případě, proč vybírat pouze jednu formu, kterou můžeme oslovit potencionální petenty, když můžeme využít obě a zvýšit tak možný dosah petice?

Proto portál e-petice.cz umožňuje všem tvůrcům petice využít obě možnosti a to jednoduchým zaškrtnutím volby „Nabídnout podpisový arch pro sběr podpisů v detailu petice“.  Touto jednoduchou volbou způsobíte, že na vámi vytvořené petici bude mít každý možnost vytisknout si podpisový arch petice s jím zvoleným počtem kolonek pro podpisy. Autor petice tak může kromě šíření internetové verze pracovat i s její papírovou verzí, pomocí které může zacílit na ty, kteří dávají i v dnešní době papíru přednost před počítači. Lze tedy vytvořit bezpočet sběrných míst, která nezávisejí na elektřině ani internetu a kde k podpisu stačí obyčejná propiska.

Důležité je, že vytisknout podpisový arch může kdokoliv, ne pouze autor petice. Proto v případě, kdy by někdo preferoval vlastnoruční podpis, kterým by chtěl autora petice podpořit, není nic jednoduššího, než arch vytisknout, podepsat a zaslat takto vyplněný dokument tvůrci petice.

Možností je tedy hned několik. Nikomu neříkáme, která cesta je správná, ale nikomu ani nerozmlouváme tu jeho. Naopak, snažíme se zvážit všechna pro a proti a přizpůsobovat náš portál všem, kteří chtějí pomocí peticí měnit svět okolo sebe.

Sdílejte s přáteli a známými

Komentáře | 16

27. 02. 2021 | 120 jordan | Erie
<a href="http://bitdefender-centralx.com">Bitdefender central</a> - 2 Factor Authentication or 2FA is the industry standard when it comes to protecting your Bitdefender Account. It adds an additional layer of security to eliminate the possibility of unauthorized access.
doporučit +

Podpoření příspěvku je možné pouze po přihlášení. Přihlásit se nebo zaregistrovat

27. 08. 2020 | Carol Bennett |
An academic poster assignment is a perfect way to showcase the investigation you just made in front of the audience. Being written well, a poster will efficiently demonstrate your ideas with the help of the visuals. https://order-essays.com/pdf-poster-service/

18. 09. 2019 | Patricia Sperry | Big Lake
Electronic and paper both are necessary. Well, our education system required handwritten work and the higher standards prefer electronics. I am a writer and blogger provide reviews on <a href="https://leatherchase.com/emma-stone-wichita-leather-jacket-from-zombieland-double-tap">zombieland double tap emma stone jacket</a> I do academic writing. I do have to write according to the students requirement is there is a paper work I try to do it differently as compared to electronic.

27. 02. 2021 | 120 jordan | Erie
<a href="http://www.mcafeecom-activatez.com">Mcafee.com/activate</a> – Just Enter McAfee Activate Product Key on www.mcafee.com/activate and Install McAfee Security to Secure Your Devices. As we are moving towards wide Digitalisation, we need more security for our devices.
+0 | -0

Aktuální témata