Amnestie

Amnestie

Autor: Natali Csakova | vloženo: 13.07.2022 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Chtěla bych požádat lidi co mají své drahé polovičky za mřížemi, aby podepsali tuto petici... blíží se koronavir a ne jen to, ale i válka na Ukrajině nás dostala tady v ČR na dno. Vše se zdražuje a to asi nebude konec...tedy maminky samoživitelky prosím o podpis taky prosím, aby to vzalo ministerstva Spravedlnosti do svých rukou. Doufám že ne Zeman, nejhorší prezident ČR..tedy žádám aby byla vyhlášena amnestie alespoň půlroční za předčí maření úředního rozhodnutí,,nedbalky ,alimenty...zavírejte vrahy ,násilníky a ne lidi, které se dostali třeba ne svou vynou od rodiny.

Komu bude petice předána: Pavel Blažek

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 6

12. 08. 2022 | Bushra asimseo123@gmail.com | hyd
Wonderful illustrated information. I thank you about that. No doubt it will be very useful for my future projects. Would like to see some other posts on the same subject! multiplayer basketball game
09. 08. 2022 | lothbrok ragnar | delhi
Hello buddies my site . This site gives us relative information from find top 10 web hosting company working with and figures out the thing is introduced on facilitating.
09. 08. 2022 | lothbrok ragnar | delhi
Hii am lothbrokragnar my website latest updates working with and full informations you will get on this site notwithstanding Top Unlimited Web Hosting Provider come to my page to know about
09. 08. 2022 | lothbrok ragnar | delhi
Hi friends good site. my page Best Dedicated Hosting Offers webhostingoffers any for seen .
04. 08. 2022 | fasngigni makgnia |
Still worrying about cleaning your cat's litter box? The self cleaning litter box brings you a different experience, allowing you to be completely liberated from the trouble of cleaning the cat's litter box. The self cleaning litter box automatically rotates the cat litter box to drop the agglomerated large pieces of cat litter into the cat litter box through a sieve.
doporučit +
03. 08. 2022 | Doreen Franklin | California(CA)
Whoever is guilty should be held accountable for his or her actions. spin the wheel