Chceme mír a vládu, která nechce válku.
6 podpisů chybí 9999994

Chceme mír a vládu, která nechce válku.

Autor: JIŘÍ CAIS | vloženo: 21.01.2024 | 6 podpisů
Sdílejte s přáteli

My, níže podepsaní, jsme hluboce znepokojeni krutými konflikty, které postihují mnoho zemí a způsobují obrovské lidské utrpení. Jedním z nejvíce zneklidňujících aspektů těchto konfliktů je nevinné obyvatelstvo, které trpí a umírá v důsledku válečných akcí.

V této době žádáme:

Ochrana civilistů: Požadujeme, aby všechny strany konfliktů plně respektovaly mezinárodní humanitární právo a udělaly maximum pro ochranu civilistů před násilím a útoky.

Humanitární pomoc:

Žádáme mezinárodní komunitu, aby zajistila bezpečný a neomezený přístup humanitárním organizacím ke zranitelným obyvatelům a umožnila poskytování základních potřeb, lékařské péče a pomoci těm, kteří trpí v důsledku konfliktů.

Mírová jednání:

Vyzýváme politické lídry, aby podnikli konkrétní kroky směrem k dosažení mírových dohod a ukončení krveprolití. Mír je jediným trvalým řešením těchto konfliktů.

Zvýšení povědomí:

Požadujeme, aby média a mezinárodní organizace zvýšily povědomí o utrpení civilistů v konfliktech a vyzvaly k solidaritě a akci.

Komu bude petice předána: Tato petice bude předána politickým lídrům, mezinárodním organizacím a médiím, aby se vyjádřili k našim obavám a požadavkům na ochranu nevinných životů během konfliktů

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

27. 02. 2024 | JIŘÍ CAIS | PRAHA
Děkuji za podporu, připadá mi že celý svět se zbláznil, místo hodnot lásky zde prožíváme hodnoty odloučení, samoty a rozdělení společnosti. Neměli bychom se nechat takto krájet. Jsme přece lidé. Lid, který má bezedný potenciál, jen si to musíme uvědomit. Uvědomit si, že násilí plodí jen násilí a láskla umí plodit lásku a díky ní i ten mír.Hodnoty lidí jsou převrácené a proto oslovuji náš lid ať se spojí a nenechá se drobit. I přes naše politické eleity, ať každý volí koho chce, hlavně se nenechejme rozdělit. To je můj cíl. Co se týče vlastizrady naší vlády, také z toho mám takový pocit a také souhlasím s tím, že by měli být hnáni k odpovědnosti. Je třeba změnit legislativu, aby bylo jednodužší prokazovat vlastizradu a korupci. Kdyby každý politik měl odpovědnost a věděl by, že jeho majetek bude zabaven, do politiky by se hlásili lidé, kteří by nepodléhali korupci a vlastizrádnímu jednání.
+0 | -0
04. 02. 2024 | Hana Chroustová | Praha 4
Konečně se této problematiky někdo ujal. Ať Vám Bůh žehná a posvětí Vaši cestu.
+1 | -0
27. 01. 2024 | LUDMILA JANCIKOVA JANCIKOVA | CESKY tESIN
Nechceme vlastizradnou vladu a to oni jsou meli by za tohle byt potrestani a mel by jim byt odebrany majetek
+1 | -0