Letní soustředění ročníku 2010

Letní soustředění ročníku 2010

Autor: Martin Beneš | vloženo: 29.04.2020 | 17 podpisů
Sdílejte s přáteli

"Za zachování letního soustředění U10"

My, níže podepsaní prostřednictvím této petice žádáme o zachování letního soustředění pro hráče U10. Domníváme se, že oficiální důvody zrušení soustředění, které byly sděleny vedením CU Bohemians, z.s.  nejsou relevantní a jediný, kdo nese riziko ať zdravotní nebo finanční jsou rodiče hráčů a hráči samotní. Je pravda, že ani CU Bohemians, z.s. nemá žádný finanční profit z uskutečněného soustředění a pevně věříme, že tato skutečnost nemá žádný vliv na postoj vedení CU Bohemians, z.s. Domníváme se, že v termínu soustředění bude situace ohledně pandemie Coronaviru již zcela jiná než nyní. Ostatně i všechny fotbalové kluby, které známe svá soustředění nerušily. Samozřejmě, pokud by nastala situace, kdy z nařízení vlády a nebo zdravého rozumu nebude možné soustředění uskutečnit, potom se nebude realizovat. Případné finanční důsledky pochopitelně ponesou zase jen rodiče.

Komu bude petice předána: Mgr. Petr Svoboda

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 2

07. 05. 2020 | Don Baky Baky | San Diego
May I simply say what a comfort to discover an individual who genuinely knows what they are discussing on the net. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. Resurge Review