Nechme hazard fungovat

Nechme hazard fungovat

Autor: Přemysl Kolnek | vloženo: 30.01.2014 | 3 podpisy
Sdílejte s přáteli

Chceme, aby přestala snaha o zrušení hazardu. Neustálé očerňování má za následek, že je hazard vnímán jako zlo, ale spousta z těch, kteří o něm rádi mluví, si neuvědomují, že zaměstnává spoustu lidí, kteří by jen těžko sháněli místo jinde.

Navíc z něj jdou peníze státu, který je používá na podporu sportu a zájmových činností. Myslíme si, že je naivní čekat, že by posunutím hazardu mezi ilegální složky došlo k jeho konci, spíš se budeme potkávat s nelegálními formami, které budou mít stejné následky, jen z nich stát neuvidí ani korunu.

Podepište prosím tuto petici, aby si lidi v samosoprávách uvědomili, že toto téma nemá jen jednu stranu mince a že rozhodování o osudech jiných lidí by mělo být děláno s rozmyslem a ne jen pod dojmem mediální kampaně zaměřené proti hazardu a kvůli podpoře lidí, kteří jsou touto kampaní neustále štváni proti hazardu.

Komu bude petice předána: Petice bude předána zastupitelům měst vyvíjejících snahu o potlačení legálního hazardu.

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1

18. 01. 2017 | Paul Schwab | Praha
Nechme pracovat kasaře, podvodníky, šmejdy!!!
Jsou to poctivý lidé, co se živý prací, jako každý jiný. Proč mají přijít o práci, že se někomu nelíbí, že byl někdo podveden. Co je komu do toho? Fandím Všem podvodníkům, ať se daří DOBRÉ PRÁCI!!!

-- Pozn. NEJSEM NORMÁLNÍ!!!
+1 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu