Otevřený dopis Dětem Země

Autor: Lukáš Německý | vloženo: 24.06.2014 | 3 podpisy
Sdílejte s přáteli

Vážení členové organizace Děti Země,

se znepokojením jsme zaznamenali právní kroky, které provádí vaše organizace v souvislosti s výstavbou dálnice D1. Souhlasíme s vámi v tom, že stát často ve svých rozhodnutích porušuje své vlastní zákony a nechová se vždy efektivně. Důkazem jsou i vámi zmíněná nedodržení termínů správních řízení při rekonstrukci dálnice. Sami se i o tyto problémy zajímáme a chceme na ně upozorňovat.

Domníváme se ovšem, že vaším neustálým podáváním rozkladů a využíváním všech možných právních kroků se nic nevyřeší. Jsme přesvědčeni, že na problémy je možné a nutné upozorňovat jinak. Například ve fázi příprav a plánování, nikoliv během či těsně před samotnou stavbou. Následkem vašich právních kroků se totiž do pozice jakýchsi rukojmích dostáváme my všichni, občané České republiky. Jezdit po kvalitních silnicích bez zbytečného omezování provozu je v zájmu nás všech.

Při vších úctě k vaší práci a poslání, které reprezentujete, vás proto my, členové Spolku FILIP a další níže podepsaní, žádáme o neprodlené stažení všech vašich podání, které zdržují brzké dokončení díla.

Děkujeme.

Komu bude petice předána: Děti Země

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy

Diskuze byla z důvodů většího množství nevhodných příspěvků zastavena.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 3