PETICE  NECHCEME V PARKU NA ULICI KROKOVA PLÁNOVANÝ OPLOCENÝ PSÍ VÝBĚH S AGILITY HŘIŠTĚM
1 podpis

PETICE NECHCEME V PARKU NA ULICI KROKOVA PLÁNOVANÝ OPLOCENÝ PSÍ VÝBĚH S AGILITY HŘIŠTĚM

Autor: Alice Kopečná | vloženo: 23.08.2016 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

My, níže podepsaní občané Brna, prostřednictvím této petice žádáme Úřad městské části Brno-Židenice o výběr jiné lokality pro záměr vybudování navrhovaného agility hřiště.

Důrazně se ohrazujeme proti záměru vybudovat psí výběh s agility hřištěm v parku na ulici Krokova v Brně. Plánovaný výběh je nešťastně situován do míst v bezprostřední blízkosti rodinných domů, obdobné výběhy jsou obvykle budovány s ohledem na hluk, který přinášejí, do míst vzdálenějších bytovým a rodinným domům.

Záměr vybudovat psí výběh nebyl s vlastníky rodinných domů, nacházejících se v bezprostřední blízkosti jeho plánované polohy, komunikován, jejich drtivá většina o tomto záměru ani nevěděla. Je nepřijatelné, aby se psí výběh budoval pouhých několik metrů od souvislé řadové zástavby rodinných domů. Ve svém dopise zástupci Úřadu městské části Brno-Židenice uvádí, že byl záměr komunikován „neformálně bez písemného záznamu“. Nikdo z oslovených vlastníků nemovitostí bezprostředně sousedících s pozemkem, na kterém je psí výběh plánován, tedy obyvatelé bytových a rodinných domů na ulici Krokova, zástupci Úřadu městské části podle jejich slov osloven nebyl. V případě tak výrazného zásahu do lokality je nepřijatelné, aby tento zásah nebyl s obyvateli, jejichž rodinné domy se nachází v těsné blízkosti prostoru plánovaného výběhu, komunikován.

Vyzýváme Úřad městské části Brno-Židenice, aby svoje záměry přehodnotil a komunikoval je s těmi, kterých se týkají nejvíce, v tomto případě to nejsou majitelé psů z Židenic a okolí, kterým může psí výběh přinést atrakci, ale obyvatelé rodinných a bytových domů vzdálených pouhých několik metrů od plánovaného oplocení zamýšleného psího výběhu, jimž Váš povážlivě prosazovaný projekt může značně uškodit. Jedná se pro nás v okolí bydlící o jedinou plochu zeleně v okruhu cca 700m a tato plocha by měla být řešena co nejkomplexněji s ohledem na všechny potenciální uživatele a obyvatele z okolí (majitele psů, rodiny s dětmi, mládež,..). Ne jen s ohledem na jednu úzce specifikovanou skupinu uživatelů cvičící agility.

Adresát: Úřad městské části Brno-Židenice, Gajdošova 4392/7, 615 00 Brno-Židenice

Datum zveřejnění petice: 26.7. 2016

Petiční výbor:

Mgr. Alice Kopečná, Krokova 619/58, 615 00 Brno-Židenice-Zábrdovice

Příloha: územní souhlas

Petiční arch k petici:

Zmocněnec petičního výboru (Kontaktní adresa pro zasílání petic a informace):

Mgr. Alice Kopečná, Krokova 619/58, 615 00 Brno-Židenice-Zábrdovice, email: Alicekopecna@seznam.cz

Komu bude petice předána: My, níže podepsaní občané Brna, prostřednictvím této petice žádáme Úřad městské části Brno-Židenice

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

28. 07. 2020 | curatiocbd Anna | Encintas
Buy Nano CBD Products| Nanoemulsifying Cbd Products| Curatio - Curatio CBD: Buy our nanoemulsifying CBD products with our proprietary technology to deliver full-spectrum CBD without THC. Get our nano CBD products to support your well-being

Source: Buy Nano CBD
06. 07. 2020 | Amanda Ava | London
The arranged enclosure is miserably situated in places in the quick region of family houses, comparable enclosures are typically worked Make My Essay as to the commotion they bring, to places farther away from condo and family houses.
08. 11. 2018 | Gracie Flora | London
Nothing made me sadder than the time I overheard a few moms speak me even as waiting to Write My Coursework select up their youngsters, Whilst one among them stated.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 1