Petice za kreativní centrum na Hanáckém náměstí

Petice za kreativní centrum na Hanáckém náměstí

Autor: Martina Silná | vloženo: 17.02.2014 | 40 podpisů
Sdílejte s přáteli

Chceme podpořit myšlenku vzniku kreativního centra pro mladé v bývalé armádní budově na Hanáckém náměstí v Kroměříži.

Jsme rádi, že budova byla zachráněna a unikne tak smutnému osudu domu, který stál naproti a který je již zbourán. Nyní je podle nás potřeba využít tohoto prostoru co nejvhodnějším způsobem tak, aby sloužil ku prospěchu obyvatel Kroměříže.

Z těchto důvodů podporujeme volbu konceptu kreativního centra pro mladé, které by umožňovalo širokou škálu volno časového využití, vedoucí na jedné straně k volnému uměleckému rozvoji, na druhou také sloužilo jako místo možného vzdělávání ať již formou tématických kroužků, nebo stálých expozic. Součástí centra by mohly být i prostory sloužící čistě k zábavě či relaxační část ve formě čítárny, kavárny, či podobného místa klidu a oddechu.

Jsme přesvědčeni, že vydat se touto cestou by bylo správným krokem jak pro naše děti i nás samotné, tak pro zvelebení našeho města obecně.

Pokud s námi souhlasíte a myslíte si, že se jedná o vhodné využití těchto prostorů, budeme rádi, když souhlas vyjádříte podpisem naší petice.

Komu bude petice předána: Starostka Kroměříže

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 5

18. 02. 2014 | Michael Kuchař | Kroměříž
Souhlasím s Tomášem Gřeškem. Ve městě je určitě hodně lidí, kteří by využili Nahrávací studio. Jsem pro všemi deseti. Byl by to určitě krok vpřed.
18. 02. 2014 | Tomáš Gřešek | Kroměříž
Prostory ve městě chybí prakticky všem mimoškolním aktivitám, proto určitě mám stejný názor jako níže zmínění. Pokud vím, tak v Kroměříži není možnost ani nějakého amatérského nahrávacího studia, což si myslím je pro začínající hudebníky (zpěváky, zpěvačky) dost důležitá věc. Tuto petici určitě podpořím!
+1 | -0
18. 02. 2014 | Václav Kořínek | Kroměříž
Podle mě je to skvělý nápad. Pokud by tam byl prostor kde by se dalo trénovat já a moji kámoši bychom toho využili a používali bychom prostory pro trénink MMA, které tady v KM chybí a kluci o něj mají zájem, jenže není kde trénovat.
18. 02. 2014 | Zuzana Karlíková | Kroměříž
Dobrý den, prostory by se mohli využit i pro taneční krožky. Jsem lektorka street dance a je tu spouty lidí kteří by měli zájem se dál v tomto oboru vzdělávat a je tu malo prostorů kvůli velkemu poctu zajemncu.
18. 02. 2014 | Iva Lajdová | Kroměříž
Dobrý den,
oceňuji iniciativu i dobrý nápad na využití budovy. Ráda bych petici podepsala, ale nemůžu najít její přesné znění. Uvedené čtyři odstavce jsou jediné a oficiální znění petice? Děkuji a mnoho zdaru! Iva Lajdová

Podepsat tuto petici