Petice za ochranu svobody slova - proč bylo zrušeno Žít Brno?
5 podpisů

Petice za ochranu svobody slova - proč bylo zrušeno Žít Brno?

Autor: Miroslav Pletýnka | vloženo: 08.02.2014 | 5 podpisů
Sdílejte s přáteli

Dnes v noci byl na žádost kanceláře brněnského primátora Onderky smazán z Facebooku účet iniciativy Žít Brno.

Zástupný důvod, který je uváděn, nemůže zakrýt skutečnost, že se jedná o hrubé porušení svobody slova a projevu. Iniciativa je trnem v oku magistrátu již delší dobu, její kritika magistrátu však podle nás probíhala v mezích slušnosti a spíše recesistickou formou, než způsoby, které by zavdávaly důvod k zrušení jejich Facebookových stránek.

Chceme touto cestou ukázat panu Onderkovi, že zrušením jedné stránky rozhodně neumlčí své kritiky a že se nám tato snaha o cenzuru svých názorových oponentů zcela nelíbí. V neposlední řadě ji považujeme za hrubou snahu omezit naše základní práva.

Komu bude petice předána: Kanceláři primátora

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

13. 02. 2014 | Petr Jílek | Brno
Nějak jsem nepostřehl, kde přesně se měl stát ten útok na svobodu slova. Vysvětlí mi to někdo? Vím jen o zprzněném logu města a o FB účtu, který se tváří jako že patří městu, ale není tomu tak. Uniklo mi něco?
10. 02. 2014 | Vlasta Novák |
HollanovoZemanové všech zemi vyližte si pr*el
tohle není ani zrušení stránky o svobodě slova ale respektování autorských práv kterých se jinak Hollan i Daniel W Zeman tak domáhá a pokud Žít Brno má zaregistrována radnice tak ji má i stránka patřit, Nebo v tomhle případě páni voliči Karla uděláme Ukrajinu.. jenže co potom s Havlíčkem a s celou hrou na právo a demokratůru hm ?
09. 02. 2014 | Josef Myslivec | Brno
Magistrátní teror je třeba překročil meze únosnosti.
09. 02. 2014 | Miroslava Švadlenková | Havlíčkův Brod
Plně podporuji !

Podepsat tuto petici

Petice již byla uzavřena.

Podepsat petici

Podpisy | 5 (+2 nepotvrzené)

• Marek Kelnar | Karviná
  • Jindřich Tichý | Ostrava