Petice za rezignaci VV a vedení ČESKÉHO HOKEJE!
4 podpisy chybí 99996

Petice za rezignaci VV a vedení ČESKÉHO HOKEJE!

Autor: Petr Novák | vloženo: 18.04.2019 | 4 podpisy
Sdílejte s přáteli

My , níže podepsaní fanoušci Českého hokeje vyjadřujeme hrubou nespokojenost s vedením ČSLH a jeho členů. Toto "sdružení" stojí za pádem národního týmu na velkých akcí ať už A-týmu tak i mládežnických týmů. Nejsme spokojeni s několika věcmi. Nejsme spokojeni s dosavadním systémem hokejové Chance ligy , kde se nesestupuje a kdy polovina ligy nemá o co hrát. Svaz uzavření argumentuje tím, že je to kvůli vyššímu počtu mladých hráčů v A-týmech. Odkdy má svaz "právo" klubům diktovat koho napsat na soupisku A-týmu? Od čeho jsou mládežnické soutěže když poté svaz nutí mladé hráče do Chance ligy. Tohle Chance lize rozhodně neprospěje! A nelíbí se nám ani dohady o budoucnosti soutěže. Nejsme spokojeni ani se současnou strukturou mládežnických soutěží. Český svaz ledního hokeje (ČSLH) totiž minulý týden opět vytvořil zcela nový systém soutěží pro sezonu 2019/20: ustanovil tzv. Juniorskou ligu akademií, které se mají účastnit všechny hokejové akademie a týmy Olomouce a Salzburgu. A dále dle názvu ponechal Extraligu juniorů, do které nabízí přihlášku týmům Havířova, Přerova, Vsetína a dalším 11 týmům od Písku a Ústí nad Labem až po Porubu a Kralupy. V praxi to znamená, že druhou nejvyšší soutěž „přejmenoval“ na extraligu. Tento krok považujeme za devastaci (nejen) mládežnického hokeje ale i celého Českého hokeje. Jsme si jisti, že tyto nesmyslné kroky (Ať už z let minulých nebo výše uvedených) stojí za propadem národních týmů. Proto žádáme vedení ČSHL v čele s předsedou Tomášem Králem k rezignaci. Stejně tak by měly na své funkce rezignovat členové Výkonného výboru ČSLH, kteří svými rozhodnutími tento chaos v praxi vytvářejí a ničí svými kroky Český hokej a ničí jeho pověst. Jsme si jisti že se Český hokej zvedne v momentě až tahle banda tupců rezignuje a potáhne do p....e.. Pojďme se všichni spojit a zachránit Český hokej od Krále a Lenera.

Komu bude petice předána: ČSLH / Český hokej

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici