PETICE ZA VYTVOŘENÍ PARKOVACÍCH MÍST V TUHNICÍCH.
30 podpisů chybí 470

PETICE ZA VYTVOŘENÍ PARKOVACÍCH MÍST V TUHNICÍCH.

Autor: lukáš motl motl | vloženo: 25.04.2019 | 30 podpisů
Sdílejte s přáteli

Před cca.10lety aktivní obyvatelé Charkovského ulice podepsali petici proti vytvoření parkovacích míst z důvodu ochrany stromů. Tato petice zablokovala městu vytvoření parkovacích míst patrně do konce světů. Nutno dodat, že většina podepsaných již nežije a stromy byly v průběhu let pokáceny. V loňském roce navíc byla vytvořena paralelní cyklostezka s cyklostezkou na Krymské a obětováno bylo cca.20míst. V dubnu 2019 bylo zrušeno min.15míst v Chelčického ul. Vzhledem k tomu, že se nacházíme nedaleko centra, tak zde parkuje i většina návštěvníků města. Žádámě tímto město o vytvoření parkovacích míst v ulicich Krymská a Charkovská a to ideálně pro rezidenty kteří zde mají trvalé bydliště.

Komu bude petice předána: Magistrát města Karlovy Vary

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

05. 09. 2019 | občanka Tuhnic | Karlovy Vary
Jsem pro parkoviště v ulici Charkovská, místo je tu dost, navíc při zastavení před domem z důvodu vynesení nákupu MP vyhrožuje pokutou, což mi v situaci, kdy není možné nikde blíže zaparkovat přijde absurdní, stejně jako časově omezené parkování před ubytovnou, což také nechápu, jak MMKV mohlo něco takového povolit téměř v centru města.

Mnoho lidí slepě prosazuje rezidentské parkování v Tuhnicích a neuvědomují si, že tím parkovací místa nepřibudou, pouze za těchto málo míst budeme platit. Proto děkuji iniciátorovi za vytvoření petice a prosím o její větší propagaci na FB i třeba pomocí roznosu letáků v Tuhnicích. O petici jsem se totiž dozvěděla náhodou. Parkování zde musíme prosadit ještě před uskutečněním plánu MMKV o prodloužení ulice Charkovská v návaznosti na nové přemostění řeky Ohře.
07. 05. 2019 | stále žijící obyvatel Charkovské | Karlovy Vary
Město Karlovy Vary se již 2x pokoušelo prosadit parkování v Charkovské. Vždy na základě stejných plánů, které posouvaly parkovací místa přímo pod okna, na úkor veškeré zeleně. Do projektu nebyly ani zahrnuty přechody pro chodce, což s ohledem na školku a pěší zónu pouze zvyšuje riziko kolizí (takřka souvislá řada zaparkovaných vozů od Moskevské až k Západní, po obou stranách ulice).
Oba tyto pokusy byly zastaveny (1x peticí, 1x vyjádřením dotčených SVJ).

Navíc, Karlovy Vary nemají dosud zpracovaný plán rezidentního parkování a představa, že místa budou volná, když je budeme potřebovat je iluzorní. Pouze dojde k navýšení provozu v celé oblasti o jednodenní návštěvníky města.

Není jediný důvod do památkové zóny přidávat parkovací místa pro přespolní.
Pro případná parkovací místa se nabízí pozemek bývalého dolního nádraží.
Zachovejme Tuhnice jako místo pro život a nezměňme je na odstavnou plochu.
27. 04. 2019 | Johnclair Johnclair | California
Unexpected information. I would add in that 'Exceptional merge is a delight to the eye' too; that is the reason we have every single one of the styles and figure inclinations to make it is a wonderful try for readers. I truly value your hard-working work for bringing this useful. Education contain classic tasks like essay, task, look into article writing and a large number of the students can't finish their assignment well inside the time. Feel free to side custom essay writing service .

Podepsat tuto petici

Podpisy | 30 (+3 nepotvrzené)

Podpisový arch v PDF
  • Údaje podepisujícího nezveřejněny