Petice za zvýšení pokuty pro Alzu

Petice za zvýšení pokuty pro Alzu

Autor: Tomáš Knitl | vloženo: 12.12.2018 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Společnost s miliardovými obraty Alza dostala pokutu 150 000 Kč za automatické přidávání produktů, které si lidé nevybrali do jejich košíků. Odstranit toto nechtěné zboží lze pouze manuálně. Drzost Alzy přitom nezná mezí, tento svůj neetický čin omlouvá zvýšením komfortu nakupujících či dokonce testováním jejich pozornosti. Nemá smysl rozebírat aroganci Alzy, jejich způsob dodábvky, postupy při reklamaci atd. Co je ale neskutečné, aby firma s takovým obratem obdržela pokutu, která se jim na nechtěně zakoupených produktech vrátí za týden. Požadujeme pro Alzu pokutu vwe výši 150 000 000 Kč a postavení jejího obchodního ředitele na pranýř na Staroměstském náměstí.

Komu bude petice předána: média

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 2

06. 03. 2019 | Charita Loyd Healey | Bethesda
Z dendrologického posudku vychází, že na náměstí je ca 20 stromů, u kterých je závažný důvod ke kácení. Z participace s veřejností vychází, že lidé si přejí doplnit zeleň tam, kde dojde k jejímu odstranění, což dle našeho názoru happy wheels, že pokud má být údajně kvůli plynovodu zrušena například alej podél klášterní zdi, tak by měla být obnovena. Celková koncepce zeleně, pokud by byla promyšlená, tak by doplňovala stromy z vnější strany celé klášterní zdi, protože zde mohou být i do budoucna daleko košatější stromy než podél domů. Věřte, že mnoha lidem nepřipadá vůbec skvělé, že na místo, kde nyní rostou 4 zdravé stromy, z toho 2 nadprůměrné kvality, má přijít betonový kruh happy wheels, který má sloužit jako shromaždiště, místo pro tanec nebo jógu. Nová koncepce zeleně nezachází ani citlivě ani promyšleně ani s listovou plochou ani s trávou.
+0 | -0
doporučit +
24. 12. 2018 | Michael Fox | Praha
Vážený pane Knitle,
samozřejmě je to od Alzy sprosté, ale pokuta ve výši 35.000.000 Kč je podle mě zcela dostačující.
Také doufám, že tato česká firma už bude muset jednou zavřít své obchody.
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu