Pro návrat ke slovenské koruně.
1 podpis chybí 4999999

Pro návrat ke slovenské koruně.

Autor: Jana Grabiec | vloženo: 23.11.2018 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Vážení čtenáři - obyvatelé, jste-li pro návrat ke slovenské koruně prosím podpořte tuto petici a šiřte ji dále mezi své blízké a nejbližší okolí. Petice musí mít minimálně 3 000 000 potvrzených podpisů do 31. 12. 2023.

Komu bude petice předána: Vládě SR

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 2

06. 03. 2019 | Edra Bivens | Bethesda
„ Chování některých lidí je až zarážející. Pojem jako asertivní chování, je mu evidentně zcela cizí, to co předvedl pan Bradáč, je ostuda. Loketskou průmyslovku jsme si vybrali záměrně, je to elita v Karlovarském kraji. Nechápu, proč nikdo neinformoval rodiče, nikdo do dnešního dne nechtěl znát ani jejich názor shell shockers! Setkal se s žáky, ale jejich zákonné zástupce si nepozval, ptám se proč ne? Čeho se bojí? „ To je názor jedné maminky, jejíž dcera chodí na naší školu.

+0 | -0
doporučit +
23. 11. 2018 | Eliška Gmiterková | Dunajská Streda
Vážená paní Grabiec,
vzhledem k tomu, že Slovensko stejně jako Česko, Polsko a Maďarsko vstoupilo do Evropské unie nezbyde nic jiného než si nestabilní měnu ponechat a budou ji muset v následujících 18 letech převzít všechny členské státy. Chorvatsko se chce stát členskou zemí Visegradské skupiny já bych zvolila, opuštění Evropské unie, založila bych Středoevropské členství států. Jednotné daně, měna 1 Visegrád = 100 grošů.
+1 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu