Roušky pro personál v restauraci

Roušky pro personál v restauraci

Autor: Václava Votrubová | vloženo: 28.05.2020 | 18 podpisů
Sdílejte s přáteli

Zakládám petici proti povinnosti nosit roušky v restauracích, barech, hospodách atd. Nedá se v tom 12 i více hodin denně dýchat.

Komu bude petice předána: Parlament

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 5

05. 06. 2020 | Deepanshu kumar | noida

treatment of eye bags at home

The collagen stimulator stick is more than just a cosmetic product that hides signs of aging. It is a breakthrough technology that reverses your skin’s
aging process from deep within with clinically-proven techniques. It fights wrinkle formation, smoothens out the skin,
tightens up the skin’s collagen from inside, stimulates blood flow, and detoxifies your skin from toxins that are accelerating the appearance of the aging signs.

treatment of eye bags at home

treatment of eye bags naturally

cheap puffy eye bag treatment

cheap treatment of eye bags

puffy eye bag treatment

treatment of eye bags

how to get rid of puffy eyes

eye bag treatment

dark circles treatment

puffy eyes treatment

Collagen stimulation Stick

COLLAGEN ANTI-WRINKLE EYE PATCHES

03. 06. 2020 | Alexandra Pavlíčková | Pisek
Odhlasovano
30. 05. 2020 | David Vávra | Vimperk
V našem oboru děláme více jak 10 hodin denně. Naběháme v práci více jak 20 km denně. S rouškou se to skutečně udýchat nedá.
Od 15 června se v Rakousku roušky ruší všude až na gastronomii (bohužel)
29. 05. 2020 | Pavla Vondrakova Vondrakova | Moravany u Brna
Lidi prisli o zivobyti kvuli nesmyslnym vyhlaskam. Kazdy mame pravo si zvolit, jestli budeme nosit masky ci ne. Pracovnici v restauracich a barech se dale nemuzou potit a dychat zplodiny zpatky do plic. Jestli masky nosit chteji, maji moznost.
29. 05. 2020 | Michaela Sojkova | Pisek
Ať to zruší a vyjde svoboda a práva lidskosti tohle co vymysleli je na hlavu postavené přeji hodně stesti

Podepsat tuto petici

Podpisy | 18 (+4 nepotvrzené)