Za vybudování nového skateparku v Žatci a zachování jeho umístění na místě stávajícího
1 podpis

Autor: Adam Široký | vloženo: 27.06.2018 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

My, níže podepsaní občané, prostřednictvím této petice žádáme, aby:

ve městě Žatec, okres Louny, došlo k revitalizaci – vybudování nového skateparku jež by odpovídal současným trendům v oblasti těchto sportů. A tím bylo zachováno odpovídající zázemí pro tento sport, jež má právě i ve městě Žatec dlouholetou tradici a mohlo tak dojít k jeho udržení a rozvoji. V posledních letech dochází k budování novodobých moderních skateparků i v mnohem menších městech.

Současná podoba skateparku se od jeho vybudování v roce 1998 nikterak nezměnila a postupem času dochází k jeho chátrání a podmínky pro tento sport se stávají nevyhovující a možná až v některých případech nebezpečné právě pro začínající jezdce, jež by se tomuto sportu rádi také věnovali. S ohledem na několikaletou tradici tohoto sportu v našem regionu a možnosti jeho rozvoje, větší zapojení mládeže, žádáme o vybudování zcela nového skateparku, jež by poskytl odpovídající a bezpečné zázemí, které by podpořilo rozvoj místního sportu a kultury.

Dále žádáme o zachování lokalizace nového skateparku na místě toho stávajícího, s ohledem na tradici, vhodnost lokace s přihlédnutím právě k dostupnosti jak z celého města tak pro přijíždějící návštěvníky odjinud.

Prostřednictvím této petice usilujeme o zlepšení sportovního a kulturního zázemí ve městě Žatec. Věříme, že tyto požadavky budou důsledně projednávány a brány v potaz.

Občasné sdružení z.s.
Vrchlického 3096
Žatec 43801
IČO: 018 358 07

Komu bude petice předána: MěÚ Žatec

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici